Despre noi

Suna ACUM la 0735.443.444

Putem sa-ti oferim un pret corect, ca urmare a unei evaluari rapide si gratuite , iti platim pe loc masina CASH sau prin TRANSFER BANCAR, ne ocupam de actele de schimbare a proprietatii autovehicolului (inclusiv radiere).

Cumparam masini de la persoane fizice si juridice, inclusiv gama de lux, cu banii jos. In cazul in care sunteti firma si doriti sa schimbati flota de masini, avem posibiliatea sa cumparam mai multe masini.

Program NON STOP

Putem sa-ti oferim un pret corect, ca urmare a unei evaluari profesioniste , iti platim pe loc masina, ne ocupam de actele de schimbare a proprietatii autovehicolului.

Cumpar-Auto.com evalueaza si cumpara imediat cu plata CASH orice autovehicul, SUV sau Autoutilitara, mai noua de anul 2000. In cazul in care ai nevoie urgent de bani, suna acum si venim la tine pentru a discuta despre preluarea masinii tale.

Scapa de toata bataia de cap cu vanzarea masinii tale pe caile obisnuite (anunt in ziare, pe internet, mers saptamanal la targ)

Afla ce au spus clientii nostri:

www.cumparammasini.ro

17khq8vpsvmcajpg

George V.

Siguranta tranzactiei pentru mine era o problema atunci cand ma gandeam sa vand masina, dar intalnirea cu voi, a fost prompta si a dovedit  SERIOZITATE. Recomnd Cumparammasini.ro, pentru a vinde masina rapid si la un pret convenabil.

image

Andrei C.

La cumparammasini.ro am fost tratat cu respect, civilizat. Am adus deja un coleg cu o Skoda la voi. Va voi recomanda in continuare.

Used in Fall issue of Gathering, DVD 017.08

Cristian G.

Apreciez modul de lucru, proactivitatea colegilor si interesul pe care il manifestati fata de clienti in general. Recomand .

mikepoloneck

Ionut I.

Aveam nevoie de bani si prieteni mi-au zis sa merg la targ ,m-a plimbat pe-acolo vreo 3 saptamani si tot nu am vandut masina, pana cand am gasit un flyer de la cumparammasini.ro ,am sunat si au venit foarte repede, tranzactia a durat o ora. Recomand !

Vrei sa iti vinzi masina? Noi o cumparam!

aiqda5md

Vinde masina ta usor si rapid!

Cumparam masini de la persoane fizice si juridice, inclusiv gama de lux, cu banii jos.

Suna acum